Us invitem

 

US INVITEM...
     

ESMORZAR B+S "CIUTAT VITAL I MOBILITAT ACTIVA"

SETMANA DEL CONSUM RESPONSABLE

BIBLIOLAB

Divendres 22 de març, de 9.30 a 12 h

Des del dissabte 9 fins al diumenge 17 de març de 2019

Fins al juny de 2019

El nou Esmorzar B+S permetrà compartir iniciatives que fan de Barcelona una ciutat més caminable i vital davant del repte de la planificació de la mobilitat urbana i la salut.

Descobreix la nova mirada al consum, més sostenible i responsable, apostant per la realització de la Setmana del Consum Responsable i Segur amb la realització de més de 70 activitats organitzades per diverses entitats de Barcelona.

El projecte BiblioLab Ciència - Ciutat Saludable organitzarà un cicle de tallers de ciència ciutadana per escoles i instituts sobre salut, contaminació i mobilitat i es desenvoluparan tallers de co-creació per il·lustrar diferents espais de la ciutat.

+ INFO + INFO

+ INFO 

 

JORNADA DE MOBILITAT SOSTENIBLE

BICICLETADA: FESTA DE LA BICI

RECURSOS: LLAVORS DE TOMÀQUET MANDÓ I TALLER D'AGRODIVERSITAT

Dissabte 9 de març

Diumenge 24 de març

Recurs
 

El proper dissabte 9 de març tindrà lloc una jornada dedicada a la mobilitat sostenible i la transició energètica al districte de Sants-Montjuïc. Al llarg de tot el matí hi haurà una marató d’activitats de diferents tipus i per a totes les edats

Forma part d'aquesta vetllada cívica i participativa per reivindicar la visibilitat de la bicicleta. La bicicletada començarà a les 10h i farà un recorregut d'11 kilòmetres. Recorda que cal inscripció prèvia!

El Parc Natural de la Serra de Collserola ofereix llavors de tomàquet mandó per als centres educatius que vulguin cultivar aquesta varietat tradicional recuperada als seus horts. Com a novetat d’enguany, També s’ofereix un taller d’agrodiversitat per a mestres i educadors

+ INFO + INFO + INFO