Butlletí 333

Dijous, 4 abril, 2019

Inscripcions a l'Acte de cloenda, Indicadors de Sostenibilitat 2017, #Fridays4Future i molt més!

Indicadors de sostenibilitat de 2017

La meitat de resultats de sostenibilitat de Barcelona milloren i un terç es mantenen estables, respecte l’anterior informe. “Les basses a l’escola” és una de les 10 bones pràctiques reconegudes en aquest document.

Milers d’estudiants es mobilitzen pel clima

El passat 15 de març, una vintena de centres educatius del programa Escoles+Sostenibles es van adherir a la vaga convocada pel moviment #FridaysForFuture o bé assistint a la manifestació o, en el cas dels més petits, organitzant cassolades a les escoles.

Transformem els patis!

L’Escola Bressol Municipal La Filadora transforma el pati de la seva escola en un jardí gràcies a l’acompanyament de l’equip de l’Associació Social Andròmines, que lluita contra l’exclusió des de la dignitat i la igualtat d’oportunitats de les persones.

La 3a edició de la Setmana Sense Soroll ja és aquí!

Del 22 al 28 d’abril se celebra aquesta efemèride que promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica. Voleu participar-hi com a centre? Mesureu el soroll a través de l’activitat gratuïta “Quin soroll fem?” dirigida a alumnat de 3r de primària fins a 4t d’ESO.

Tot a punt per a la BioBlitzBcn 2019

El 4 i 5 de maig tindrà lloc al Parc dels Tres Turons la desena edició de la BioBlitzBcn, un esdeveniment col·laboratiu i festiu de descoberta de la natura. Coneixeu diversos grups biològics de la mà de persones especialistes i expertes!

Com afecta la qualitat de l’aire sobre la nostra salut?

En motiu del Dia Mundial de la Salut, repassem l’impacte de la contaminació atmosfèrica gràcies a la maleta de qualitat de l’aire que ofereix en préstec el Servei de Documentació d'Educació Ambiental. 

Us invitem

La programació de primavera de Laludo, xerrades i formació sobre canvi climàtic, Espai d'intercanvi Barceloneta i alimentació ecològica a les escoles bressol municipals són algunes de les activitats i novetats que us animem a consultar.