Butlletí 334

Dijous, 25 abril, 2019

Acte de cloenda, subvencions, Setmana de la Natura i molt més!

Com demanar les subvencions sense deixar-s’hi la pell?

Els dies 7, 14 i 28 de maig s’ofereixen sessions informatives sobre les subvencions d’Escoles+Sostenibles d’aquest curs. A més, podeu consultar al web tots els detalls!

Una altra mirada al Parc de la Ciutadella

Al llarg del segon trimestre d’aquest curs, l’Institut Verdaguer ha realitzat una acció de comunicació i sensibilització gràcies a un projecte d’Aprenentatge Servei en coordinació amb el programa “Com funciona Barcelona?”.

Els alls a l'hort

L’Escola Mare de Déu del Coll fomenta el treball en equip gràcies a la plantació i la cura d’alls a l’hort del centre educatiu.

Celebrem la Setmana Natura 2019!

De l’1 al 9 de juny Catalunya es transforma de verd per fomentar la sostenibilitat i la cura de l’entorn. Organitzeu una activitat, col·laboreu amb una entitat ambiental o impliqueu a la comunitat educativa i podreu guanyar un taller ambiental gratuït!

Entrevista: Clara Casas

“La feina que fem amb l’alumnat es reflecteix en una futura consciència mediambiental més marcada” Clara Casas, professora de l’Escola Saint Nicholas School.

Us invitem

Taller “L’escola que m’agrada amb ulls d’infant”, la Ultra Clean Marathon, la Fira Biocultura Barcelona, la jugateca ambiental i el taller “Petits arquitectes per la natura”, sessió “Som Blau, educació i comunicació davant del canvi climàtic” i el programa "Campus Natura" són les activitats a les quals us recomanem participar.

L'educació en valors té recompensa

Ja estan obertes les sol·licituds per optar als premis “Blanquerna Impulsa”, un reconeixement a projectes educatius que promouen els valors dels Objectius del Desenvolupament Sostenible de l’ONU. Teniu fins el 17 de maig per presentar les vostres candidatures!