Butlletí 335

Dijous, 9 maig, 2019

Butlletí: últimes places per a l'Acte de cloenda, Simposi sobre Aprenentatge-Servei ambiental i molt més!

Èxit en els resultats de la segona Marató d’Estalvi Energètic

Durant l’Acte de cloenda de la Marató es va anunciar que els 76.000 € estalviats s’invertiran en el projecte educatiu “E3 contra la pobresa energètica”. L’Escola Dovella, el Col·legi Sant Ramon Nonat i l’Escola Miralletes ens expliquen la seva experiència participant en el projecte!

La primavera arriba a l’ASPACE

L’Escola d’Educació Especial ASPACE dóna la benvinguda a la primavera amb una gran festa. Fabricar un test sostenible, plantar herbes aromàtiques o dissenyar manualitats són algunes de les activitats que s’hi van realitzar.

La mallerenga sorprèn de nou a l’Escola Betània Patmos

Amb l’arribada de la primavera, la caixa niu del pati de l’escola torna a ser l’escenari de la nidificació, on, a finals del mes passat, van néixer 5 pollets de mallerenga emplomallada. Segueix-ne l’emissió en directe!

Primer Simposi sobre Aprenentatge-Servei ambiental

El proper 5 de setembre (canvi de data), el CosmoCaixa acollirà aquest simposi sobre Aprenentatge-Servei i Servei Comunitari amb l’objectiu de ser un espai de trobada entre centres educatius, ens locals i entitats. Consulteu les maneres com podeu participar-hi!

Un maig ple de biodiversitat

En commemoració del 22 de maig, Dia Mundial de la Biodiversitat, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental recomana la guia per a docents i educadors ambientals “SOS polinizadores” i el manual “Diviértete con las plantas: Juegos, plantas musicales y manualidades”.

El cinema, ben a prop de l'aula

El Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Barcelona (FICMA) ofereix gratuïtament “Cada aula un cinema”, més de 100 produccions audiovisuals per projectar als centres educatius com a eina de conscienciació.

Us invitem

Taller “L’escola que m’agrada amb ulls d’infant”, la Ultra Clean Marathon, la Fira Biocultura Barcelona, la jugateca ambiental i el taller “Petits arquitectes per la natura”, sessió “Som Blau, educació i comunicació davant del canvi climàtic” i el programa "Campus Natura" són les activitats a les quals us recomanem participar.