Butlletí 336

Dijous, 23 maig, 2019

Butlletí: sorpreses a l'Acte de cloenda, la Gran Allau i molt més!

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient amb la xarxa B+S!

A més de l’Acte de cloenda que us hem anunciat, el dimecres 5 de juny us convidem a assistir a la celebració d’aquesta efemèride amb la resta d’entitats, empreses i comerços que formen part de la xarxa Barcelona+Sostenible.  

Una gran allau de joves reivindiquen un futur sense residus

Més de 500 infants i joves de primària i secundària de 13 centres educatius que participen en la microxarxa “Embolcalls+Sostenibles” van omplir l’Arc de Triomf en una gran performance multitudinària.

Un espai musical autogestionat

L’alumnat de l’Institut Quatre Cantons s’organitza per administrar i dinamitzar “L’espai musical del 4C”, una sala oberta a l’hora d’esbarjo per a activitats, pràctica instrumental i assajos de grups, dissenyada a partir d’un treball de recerca d’acústica.​

L’Institut Lluís Vives homenatja el botànic Francesc Masclans

El centre commemora els 60 anys de la publicació de la 1a edició de la seva obra més coneguda i realitza diverses activitats educatives relacionades amb la biologia, la sostenibilitat, la República, la Guerra Civil i el franquisme.

Entrevista: Oriol Batlle

“Cal valentia per fer canvis, de vegades la mandra i la ignorància fa que no fem tot allò que podríem per tenir cura del medi ambient”. Oriol Batlle, professor de l’Escola Pia Sant Antoni.

Us invitem

Un minut de silenci per la terra, Setmana de la Sostenibilitat i de la Natura, inscripcions al Parking Day i la jornada “Bones pràctiques sobre mobilitat sostenible a les escoles” són les activitats a les que us animem a participar.