Els tallers de l'Acte de cloenda, al vostre centre

Us van agradar els tallers de l’Acte de Cloenda als Jardins Joan Brossa i voleu replicar-los al vostre centre? Us presentem els recursos de les activitats perquè els demaneu en préstec!

Algunes de les activitats realitzades a l’Acte de cloenda les podeu dur a terme al vostre centre educatiu ja que formen part d’una sèrie de recursos que us oferim des del programa i, a més, de manera gratuïta. D’aquests tallers, n’hi ha que els podeu dur a terme amb materials que es presten des del Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA), altres son activitats del programa Com Funciona Barcelona i la Maleta de la Sorra líquida és un recurs autogestionat pels propis centres d’educació infantil.    

 

   · TALLERS DE L'ACTE DE CLOENDA DE PRIMÀRIA 2018-2019 ·

 

Abaixa els fums: Què li passa a l’atmosfera si anem en cotxe? I si plantem més arbres? Descobrim la relació entre les activitats humanes i l’atmosfera.

ACTIVITAT DEL RECURS ‘Els Ocells i el canvi climàtic’

Disponible en préstec a l’SDEA.

 

 

Qui menja a qui? És important la biodiversitat per mantenir en millor estat els espais verds? Quina relació tenen les espècies entre elles?

ACTIVITAT DEL RECURS: Activitats creada específicament per l’acte de cloenda, però en podeu trobar de similars a l’oferta del Com Funciona Barcelona?’

Disponible a: Com Funciona Barcelona

 

 

El Bosc dels senglars: Els senglars busquen aliment, aigua i refugi. En tindran sempre en abundància? Hi haurà escassetat de recursos?

ACTIVITAT DEL RECURS ‘Hàbitat: guia d’activitats per a l’educació ambiental’  

Disponible  en préstec al SDEA i en línia a: http://www.escolesxesc.cat/habitat/index.html.

 

Sorra líquida: Gaudiu i exploreu diferents materials a través de la sorra.

ACTIVITAT DEL RECURS ‘La Maleta de la Sorra’

Disponible al programa  Escoles +Sostenibles