Butlletí 340

Dijous, 3 octubre, 2019

Butlletí: acte de benvinguda al nou curs, les escoles es mobilitzen pel clima i molt més!

Els centres de la xarxa es mobilitzen pel clima

El passat divendres 27 de setembre prop de 100.000 persones es van manifestar a Barcelona per reclamar solucions per a la crisi climàtica. Durant tota aquella setmana, alguns centres de la ciutat van fer accions amb l’objectiu de conscienciar sobre aquesta emergència. Set centres d’Escoles + Sostenibles ens expliquen la seva experiència!

Mobilitat sostenible a les escoles

Les Escoles Sagrada Família de Gràcia i Nou Patufet organitzen accions en el marc de la Setmana Europea per la Mobilitat Sostenible per reivindicar l’ús de l’espai públic per a les persones i una millora de la qualitat de l’aire a la ciutat.

Carmanyoles personalitzades per evitar els residus

Dinar saludable de pícnic? Sí! Sense residus? També! L’Escola Els Porxos estrena unes carmanyoles per a les excursions gràcies a les quals ha deixat de generar, al llarg d’un any, uns 600 envasos d’un sol ús.

Canviem els hàbits alimentaris, reduïm les emissions

Us presentem 5 recursos per a conèixer millor l’impacte de tot allò que mengem i com podem canviar la nostra manera de consumir aliments, respectant l’entorn.

Superpoders per canviar el món

La Fundació El Milà presenta “Los Cuentos de Ninots”, un projecte dirigit a la infància que busca fomentar l’apoderament dels infants entorn les problemàtiques mediambientals a través de personatges amb habilitats molt especials.

Us invitem

Premis Blanquerna Impulsa i El Menjar No es Llença, tallers “Mou la No Violència”, Aplec d’Agricultura Urbana, Setmana de Prevenció de Residus, trobada amb el Dr. Carlos Duarte, article “La Rosalía en clau ambiental”, recursos de jocs familiars i el butlletí del CENEAM són les propostes que us animem a consultar!