Butlletí 341

Dijous, 17 octubre, 2019

Butlletí: crònica de l'acte de benvinguda al curs, memòria 2017-2018, l'Escola Pia Sant Antoni se suma a #beuresenseplastic i molt més!

Connectem amb el futur per fer accions de present

L’Acte de signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat dona la benvinguda al curs 2019-2020 a més de 240 alumnes i docents de 43 centres educatius amb una trobada que va voler reivindicar l’emergència climàtica actual connectant amb un personatge del futur.

L'Escola Pia Sant Antoni se suma al repte #beuresenseplastic

Celebracions sense plàstic? Sí, és possible! L’Escola Pia Sant Antoni estalvia més de 600 gots de plàstic d’un sol ús cada curs fent ús d’opcions reutilitzables o bé tasses. I vosaltres, a què espereu per ser un centre lliure de plàstic? Sumeu-vos al repte!

Entrevista a Coral Regí

“L’escola actual ha de respondre per educar persones que siguin capaces de fer les coses de manera creativa, potenciar el talent i el sentit crític. S’ha d’aprendre fent”. Coral Regí, directora de l’Escola Virolai és entrevistada al programa “Terrícoles” de Betevé.

La ciència, més a prop dels joves

L’Open Schools Journal for Open Science i Frontiers for Young Minds són dues revistes científiques europees de contingut obert que permeten als estudiants de primària i secundària participar en el procés d’elaboració d’un article científic.

Us invitem

Activitats del Dia Mundial de les ciutats, un itinerari familiar sobre canvi climàtic, una conferència sobre consum conscient i  la Fira d’Economia Solidària són les iniciatives a les que us animem a participar!