Butlletí 342

Dimecres, 30 octubre, 2019

Butlletí: V Simposi de Docents d'ESenRED, últim dia per sol·licitar el compost i el mulch i molt més!

Escoles + Sostenibles participa en el Simposi de Docents

El Parc Nacional de la Sierra de Guadarrama, a Segovia, va acollir el juliol passat més de 60 docents i 20 tècnics de diverses xarxes. Durant tres dies es van dur a terme activitats, ponències i formacions relacionades amb el canvi climàtic.

Últim dia per sol·licitar el compost i el mulch

Si us interessa aprofitar aquest recurs per al vostre projecte, recordeu que avui s’acaba el termini per demanar-lo!

Neix la comissió sostenible a l'Escola Decroly

Per tal d’implementar accions de sostenibilitat a l’escola i implicar-se en aquesta tasca, l’alumnat ha creat la comissió sostenible, un grup representat per alumnat de les diverses classes de primària. Enhorabona als "Ecoguardians" per aquest compromís!

Avaluem la contaminació acústica del centre

En el marc de la microxarxa Sssplau, l’alumnat de 2n d’ESO de l’Escola la Salle Gràcia elabora un mapa sonor dels carrers al voltant del centre i proposa accions per minimitzar-ne l’impacte.

Curs gratuït "Actuem pel mar"

La Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM) ofereix aquesta formació de quatre sessions per a docents de primària i secundària entre el 6 de novembre i el 4 de desembre sobre conservació de la biodiversitat marina.

L'Economia Social i Solidària a les aules

Us presentem la guia per a professorat “La Economía Social y Solidaria en el contexto educativo.”, una publicació que vol estendre a l’àmbit educatiu valors com la cooperació, la cura de l’entorn, la igualtat i la solidaritat.

Equips informàtics reutilitzats a disposició dels centres educatius públics

Necessiteu equips informàtics per al vostre centre? El Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC ofereix ordinadors de segona mà de la mateixa universitat i d’altres institucions.

Us invitem

La iniciativa "Renova les teves joguines", el Fòrum d’Educació Ambiental 2019, el programa formatiu “Estenem la sostenibilitat”, la Setmana Europea de Prevenció de Residus, Trobada vers les escoles feministes i una visita familiar a la Fàbrica del Sol són les activitats a les que us animem a participar!