Butlletí 344

Dijous, 28 novembre, 2019

Butlletí: les primeres passes de les "Escoles Refugi", nous mètodes per a treballar la biodiversitat, consells per millorar l'estalvi energètic dels centres i molt més!

Presentació de recursos sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

El passat 26 de novembre va tenir lloc la segona de les set sessions dirigides al professorat dels centres que participen al Congrés de Ciència organitzat pels CRP. Escoles + Sostenibles i el Servei de Documentació d’Educació Ambiental van presentar recursos educatius relacionats amb dos Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Adaptant els centres al canvi climàtic

Les onze “Escoles Refugi” d’Escoles + Sostenibles ja han començat a treballar en aquest projecte europeu amb tres formacions per a professorat, activitats a l’aula, anàlisi de dades comparativa i accions per implicar a tota la comunitat educativa, entre d'altres. 

Una castanyada plena de vida

L’Escola CFA el Carmel celebra la festa “Sembrem el futur” i treballa la biodiversitat a través de la identificació d’espècies de flora i un nou mètode de sembra mitjançant petites boles de llavors.

Tallers per un consum nadalenc responsable

La compra conscient durant les festes i ‘les tres R’ en el moment d’escollir la decoració de les cases i centres educatius van ser els assumptes centrals dels tallers en què van participar l’Institut Milà i Fontanals i el Col·legi Sant Ramon Nonat.

Organitzeu les vostres activitats a la Setmana de Consum Responsable 2020

En el marc d’aquesta efemèride que se celebrarà el mes de març, es busquen centres educatius que organitzin activitats per treballar el consum responsable en relació amb l’emergència climàtica. Teniu temps fins al 17 de desembre per inscriure les vostres iniciatives!

Subvencions per a projectes d’Aprenentatge Servei ambiental

El vostre centre està participant en un projecte d'ApS ambiental o comunitari o voleu fer-ho? Consulteu la informació de les subvencions i busqueu entitats per plantejar-lo conjuntament.

Us invitem

Tomàquets que, sorprenentment, escolten Wagner, visita a la Fàbrica del Sol en família, un concurs de hip-hop per la Pau i molt més!