Butlletí 346

Dijous, 9 gener, 2020

Butlletí: calendari de formació, últimes places de "Joves per l'emergència climàtica", l'arbre de la vida de l'Insitut Jaume Balmes i molt més!

Consulteu el pla de formació del segon trimestre

Després de les vacances, tornem amb moltes ganes d’oferir-vos més formació per a complementar els projectes de sostenibilitat de cadascun dels centres de la xarxa. Podeu consultar les dates i horaris, així com algunes novetats!

Donem una nova imatge al Punt Verd Mòbil Escolar

De cara als vint anys del programa Escoles+Sostenibles, volem renovar el disseny del Punt Verd Mòbil Escolar, us animeu a participar-hi? Les vostres idees són imprescindibles per tal que quedi ben original!

L’arbre de la vida que dóna fruits

L’Institut Jaume Balmes va participar en la iniciativa de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus ‘El Bosc de la Vida’, amb la creació d'un ‘Arbre de la vida’ amb desitjos compromesos i responsables amb el medi ambient.

Set centres educatius de la xarxa se sumen a #beuresenseplastic

Més de 60 organitzacions de la xarxa B+S ja s’han sumat al repte, entre les quals hi ha 7 centres educatius. Us expliquem les primeres accions de l’Escola Pia Balmes, l'Escola Pia Sant Antoni i el Col·legi Jesuïtes Gràcia-Kostka. Us hi adheriu vosaltres també?

Poemes nadalencs i superpoders per a construir refugis climàtics

Vídeos inspiradors, poemes en contra de la contaminació, concerts transformadors... Les escoles Font d’en Fargas i Vila Olímpica fomenten accions de conscienciació per a les festes d’hivern i segueixen fent passos cap a la seva transformació en refugis climàtics.

Impliquem l’alumnat per combatre l’emergència climàtica

En el marc de les “Subvencions pel clima”, l’Institut Pau Claris, la fundació Ersilia, l’Ajuntament de Barcelona i la UPC ofereixen un recurs educatiu amb l’objectiu de crear consciència sobre l’emergència climàtica, plantejar solucions i fer una crida al compromís de la ciutadania.

El Servei de Documentació comença l’any amb novetats!

Residus i canvi climàtic són els dos temes de gran actualitat que tracten els materials educatius per ESO i batxillerat que ha adquirit aquest mes de gener el Servei de Documentació d’Educació Ambiental. Ja podeu demanar-los en préstec!

Us invitem

Una campanya per evitar els hàbits de consum de plàstic, l’exposició “Ramon Margalef”, demanar plantes pel vostre centre i la campanya de recollida d’arbres de Nadal són les iniciatives que us animem a consultar.