Consulteu el pla de formació del segon trimestre

Butlletí: 

Després de les vacances, tornem amb moltes ganes d’oferir-vos més formació per a complementar els projectes de sostenibilitat de cadascun dels centres de la xarxa. Podeu consultar les dates i horaris, així com algunes novetats!

Ja teniu a punt el Pla de formació del segon trimestre (amb les dates, horaris i llocs), així com el  Pla anual de Formació per al curs 2019-2020 actualitzat. Cal tenir en compte que hi ha dates que poden estar subjectes a canvis i que falten algunes ubicacions per determinar. És per això que us recordem la importància d’anar consultant el web periòdicament.

Inscripcions a les formacions  heu de clicar a dins de la formació a la qual us vulgueu inscriure.

Durant el gener continuem amb el “Seminari Repensar i Co-crear els patis” i hi ha programada una sessió destinada a les AFAs: “FESTES + SOSTENIBLES PER A LES AFAs”. El mes de febrer ve molt carregat: seguim amb les sessions de biodiversitat i de cultura de la sostenibilitat, hi haurà una sessió per a centres d’educació especial i, atenció, perquè comencen les sessions per a orientar-vos en els projectes triennals.

Com a novetat, destaquem que al febrer i al març hi haurà dues sessions sobre el canvi climàtic, amb la voluntat de clarificar conceptes i debatre i reflexionar sobre els aspectes clau que ajudin a treballar al voltant d’aquesta problemàtica.

Doneu-hi un cop d’ull i inscriviu-vos a les formacions que us puguin ser d’utilitat!