Donem una nova imatge al Punt Verd Mòbil Escolar

Butlletí: 

De cara als vint anys del programa Escoles+Sostenibles, volem renovar el disseny del Punt Verd Mòbil Escolar, us animeu a participar-hi? Les vostres idees són imprescindibles per tal que quedi ben original!
 

Des del 2007, els centres educatius de la ciutat compten amb un servei de recollida de residus especials, reutilitzables i reciclables a través del Punt Verd Mòbil Escolar (PVME). Consisteix en un camió que es desplaça al centre educatiu per a recollir tots els residus que no s'han de llençar en els contenidors habituals del carrer, sinó que han de seguir un canal especial de recollida, tractament i aprofitament per tal d’evitar que generin problemes ambientals i que es malbaratin recursos naturals.

En el moment de la creació del PVME i amb la col·laboració d'alguns centres  d’Escoles + Sostenibles, es va crear col·lectivament la imatge del PVME. Com alguns i algunes de vosaltres ja sabeu, durant el curs 2020-21 el programa Escoles + Sostenibles celebra els seus vint anys, i és per això que volem aprofitar-ho per renovar el Punt Verd Mòbil Escolar actual, tan pel que fa al vehicle com també el seu disseny.

Així doncs, si voleu aportar les vostres idees, cal que us inscriviu abans del 24 de gener en aquest formulari, indicant el centre, el curs del grup amb el qual participareu i el nombre d’alumnes. Posteriorment, us enviarem una guia sobre com ha de ser la proposta que presenteu: mesures, espai del camió disponible...

Podeu participar-hi amb l’alumnat des de Cicle Mitjà de primària fins a batxillerat i cicles formatius. Està previst que els centres puguin presentar propostes fins al 15 de març. Finalment, un equip de disseny prendrà aquestes idees i els donarà forma per acabar de dissenyar el que serà el nou PVME.