Us invitem

Butlletí: 

Una campanya per evitar els hàbits de consum de plàstic, l’exposició “Ramon Margalef”, demanar plantes pel vostre centre i la campanya de recollida d’arbres de Nadal són les iniciatives que us animem a consultar.

 

US INVITEM...
     

COM PODEM COMBATRE ELS "plàsTICS"?

EXPOSICIÓ: RAMON MARGALEF,
ECÒLEG GLOBAL

SOL·LICITUD DE PLANTES
PER AL VOSTRE CENTRE

Campanya de sensibilització

Del 10/12/19 fins al 2/2/20

Jardí del Palau Robert, Passeig de Gràcia 107

Fins al 17 de gener

Us proposem identificar els hàbits, gestos i rutines que, probablement sense adonar-vos, encara feu en el vostre dia a dia i evitar, d’aquesta manera, que la problemàtica de l’abús dels plàstics d’un sol ús creixi.

El Palau Robert dedica una exposició al científic més important de Catalunya, l’ecòleg Ramon Margalef (1919-2014), per donar a conèixer la seva figura i alhora divulgar temes d'actualitat com ara l’ecologia i el medi ambient i la cultura científica en general.

El programa Escoles + Sostenibles ofereix anualment a tots els centres educatius que formeu part de la xarxa la possibilitat d’adquirir plantes per a complementar les activitats relacionades amb els vostres projectes

+ INFO

+ INFO

+ INFO

 

DONEU UNA NOVA VIDA ALS ARBRES DE NADAL

 

 

Fins al 17 de gener

 

 

     

L’Ajuntament ha instal·lat 226 punts de recollida d’arbres de Nadal i altres ornaments vegetals. L’objectiu és evitar els abandonaments incívics que pertorbin l’espai públic i aprofitar un recurs natural per a millorar el manteniment dels espais enjardinats de la ciutat.

 

 

+ INFO