Butlletí 347

Dijous, 23 gener, 2020

Declaració d'Emergència Climàtica, intercanvi entre Dangjin i Barcelona, formació de projectes triennals i molt més!

Es declara l'emergència climàtica a Barcelona

El passat 15 de gener l’Ajuntament va declarar l’emergència climàtica i va proposar un centenar de mesures per als propers cinc anys. Aquestes s’han treballat en el procés de la Taula per l’Emergència Climàtica en què hi han participat més de 200 entitats de Barcelona + Sostenible.

Barcelona i Corea: teixint vincles educatius

Una delegació de professorat i membres de l’administració de Corea del Sud va visitar La Fàbrica del Sol i tres centres educatius per conèixer de ben a prop el programa Escoles + Sostenibles.

Nova edició de formacions dels projectes triennals

Voleu fer un pas més en el vostre projecte de sostenibilitat i no sabeu com? Comencen les sessions de seguiment i acompanyament per fer o renovar un projecte triennal 2020-2023.

Els ‘Bee Wrap’ causen furor!

L’alumnat del Col·legi Jesuïtes Gràcia-Kostka estén la iniciativa dels embolcalls de cera d’abella amb els instituts Pau Claris i Quatre Cantons i treballen conjuntament per a implicar la comunitat educativa i les famílies.

Treballar el medi ambient de forma interdisciplinària

Dibuixos, fotografies, instruments musicals o joguines creades a partir dels residus generats a l’escola són algunes de les iniciatives de l’exposició de l’Escola Sagrada Família després de dues setmanes de treball intens al voltant del medi ambient i la sostenibilitat.

Subvencions Generals de l'Ajuntament del 2020

Fins al 30 de gener les AFA dels vostres centres educatius tenen temps per demanar aquestes ajudes que compten amb un àmbit temàtic per donar impuls als projectes de sostenibilitat.

L’educació ambiental està de celebració

El pròxim 26 de gener, Dia Mundial de l'Educació Ambiental, arriba ple d'opcions per a celebrar-lo: assistir a la festa de La Fàbrica del Sol i donar un cop d’ull als documentals i recomanacions del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Us invitem

Restauració d’ecosistemes, un 'mooc' sobre dones en la biologia ambiental, el cicle “ens mou l’emergència” i una taula rodona sobre la COP 25 són les xerrades i propostes que us animem a consultar.