Subvencions Generals de l'Ajuntament del 2020

Butlletí: 

Fins al 30 de gener les AFA dels vostres centres educatius tenen temps per demanar aquestes ajudes que compten amb un àmbit temàtic per donar impuls als projectes de sostenibilitat.


La Convocatòria General de Subvencions 2020 de l’Ajuntament de Barcelona encara està oberta per fer-ne la petició. Aquesta subvenció no és la mateixa que la d’Escoles + Sostenibles (dirigida als centres educatius que formen part de la xarxa) sinó que, en l’entorn de la comunitat educativa, poden demanar-la les Associacions de Famílies (AFA) o similars per a dur a terme els seus projectes de sostenibilitat. A continuació repassem alguns dels trets més importants de les subvencions:


> El termini de presentació de sol·licituds és fins al 30 de gener del 2020
> Només es pot presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Barcelona. Si no teniu el certificat digital, podeu consultar l’apartat especial que s’ha elaborat des de Torre Jussana, amb informació i recursos.
> A la pàgina de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona ja hi podeu trobar les bases generals, la convocatòria amb tota la informació sobre l'edició d'enguany i el calendari de sessions informatives.


Com podreu observar a les bases, la temàtica de sostenibilitat correspon a la lletra “S”: Ecologia, urbanisme, Mobilitat, i Drets dels Animals i la subcategoria B fa referència a “Promoció d’activitats i iniciatives per aconseguir els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022”.

> Per a més informació consulteu el web de subvencions de l’Ajuntament