Us invitem

Butlletí: 

Restauració d’ecosistemes, un 'mooc' sobre dones en la biologia ambiental, el cicle “ens mou l’emergència” i una taula rodona sobre la COP 25 són les xerrades i propostes que us animem a consultar.

 

US INVITEM...
     

ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC
A LA MEDITERRÀNIA: RESTAURACIÓ
D'ECOSISTEMES I GESTIÓ FORESTAL

UN MOOC SOBRE DONES EN
LA BIOLOGIA AMBIENTAL

A LA RECERCA DE PROVES

Dilluns, 17 de febrer del 2020

Institut d’Estudis Catalans – C/ del Carme, 47 Barcelona

Formació

Gratuïta i accessible per tothom

Dimarts, 28 de gener del 2020

Universitat Autònoma de Barcelona

Jornada en què es presentarà l’ecotecnologia Cocoon, els resultats del projecte LIFE The Green Link i altres iniciatives en els àmbits de la restauració ambiental i la gestió forestal, per tal d'oferir eines per afrontar el canvi climàtic.

Donar a conèixer conceptes clau de la biologia ambiental des d’una perspectiva de gènere és el fil conductor del curs Women in Environmental Biology (Les dones en la biologia ambiental), que posen en marxa la UAB i el CREAF.

El cicle d’activitats “Ens mou l’emergència” engega amb aquesta visita al Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) dins de la UAB.

+ INFO

+ INFO

+ INFO

 

TAULA RODONA "VALOREM LA COP 25"

 

 

Dimecres, 29 de gener del 2020

Fàbrica del Sol. Passeig Salvat Papasseit, 1, Barcelona

 

 

     

En el context actual d’Emergència Climàtica, valorarem l’estat de les negociacions i dels compromisos internacionals vigents i analitzarem els resultats de la cimera de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic del passat desembre a Madrid.

 

 

+ INFO