Butlletí 351

Dijous, 19 març, 2020

S'ajornen les activitats de la Secretaria però seguim en línia, últims dies per compartir Bones Pràctiques per la sostenibilitat i molt més!

S’ajornen les activitats de la Secretaria, però seguim en línia

Seguint les mesures municipals i del Departament d'Educació amb relació al coronavirus s’han cancel·lat les formacions d’Escoles + Sostenibles, el lliurament de les plantes i el Fem Xarxing. La Fàbrica del Sol i el Servei de Documentació d’Educació Ambiental romandran tancats fins a nou avís.

Feu accions sostenibles a l'escola i voleu compartir-les?

Ja hem rebut algunes de les vostres Bones Pràctiques de 2019! A la resta us animem a enviar-nos-les durant aquests dies “tan diferents”, abans del 31 de març. Podreu optar a aparèixer a l’Informe d’Indicadors de Sostenibilitat de B+S i a rebre un reconeixement a l’acte del Dia Mundial del Medi Ambient.

La xarxa E+S posa el seu granet de sorra per a l'estalvi d'energia, aigua i gas

La campanya d’enguany de la Marató per l’Emergència Climàtica, que va tenir lloc durant el mes de febrer, va comptar amb la participació de 14 centres de la xarxa Escoles + Sostenibles. Llegiu les cròniques de les seves experiències!

Treballem les cures amb l'Espai Mima't

Des de fa cinc cursos, les Escoles Bressol Municipals de Nou Barris porten a terme el projecte 'Mima’t', un espai d’acompanyament a les famílies, principalment a les dones, amb l'objectiu que es trobin, s'interrelacionin, es coneguin i es tinguin cura.

Disfresses per l’emergència climàtica

L’Escola d’Educació Especial ASPACE va dedicar enguany la festa de Carnestoltes al futur de la Terra, de manera que, durant tot el mes de febrer, l’alumnat va treballar diversos temes relacionats amb el canvi climàtic i la sostenibilitat.

Centres educatius implicats en la conservació de la natura

Aquest mes de juny, en commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient, se celebra la Setmana de la Natura i l’Ultra Clean Marathon. En aquestes iniciatives hi podreu participar organitzant activitats, fent voluntariat, recollint deixalles de la natura i de moltes altres maneres! Activitats ajornades

Els boscos, imprescindibles

Amb motiu del Dia Internacional dels Boscos, aquest dissabte 21 de març, us presentem dos recursos que expliquen la importància de la preservació dels arbres per al planeta, però també de la gestió dels boscos per evitar els incendis.

Us invitem

Apaguem el llum per ‘L’hora del planeta’, ajuts per a projectes agroecològics i xarxes de suport mutu, ciència ciutadana des de casa i la guia ‘Les pantalles i tu’ són les iniciatives i lectures que us animem a consultar.