Compartim accions resilients i solidàries amb la xarxa B+S

Butlletí: 

Les organitzacions de Barcelona + Sostenible s'estan movent per a seguir connectades i per a actuar de forma solidària davant la situació generada per la Covid-19. Ja hi ha tres centres que ens han enviat les accions que estan fent en aquestes circumstàncies tan especials. I la resta, us animeu a compartir-les?​

En aquest període que estem vivint és molt important continuar teixint lligams i fent xarxa. Davant les adversitats, un lloc on trobar recursos que les facin més senzilles és clau. És per això que hem considerat necessari crear un espai dins la xarxa Barcelona + Sostenible que permeti mantenir connectades les organitzacions, empreses i centres educatius que en formen part.  

Ja hem rebut desenes d’iniciatives per part de moltes organitzacions, que podeu consultar al lloc web "La xarxa actua amb resiliència i solidaritat" que hem creat per aglutinar totes aquestes accions. Així doncs, us convidem a donar-hi un cop d’ull: hi podreu trobar iniciatives de consum, grups de suport, col·laboracions amb hospitals i personal sanitari, recursos culturals, propostes didàctiques i assumptes relacionats amb l’àmbit econòmic i laboral, entre d’altres.  

A més, us animem a compartir amb la resta de membres de la xarxa les accions que esteu duent a terme des dels centres educatius per fer front, de manera resilient i solidària, a aquesta situació excepcional.  
 


 

Com podeu difondre les vostres iniciatives? 

Si sou un centre d'Escoles + Sostenibles i ja esteu impulsant accions solidàries que creieu que poden ser d’interès, feu-nos arribar la informació per correu electrònic a escolessostenibles@bcn.cat i en farem difusió per tal de compartir-les amb les altres organitzacions i centres educatius de la xarxa B+S. Necessitem una breu descripció de la iniciativa que esteu desenvolupant i un enllaç amb la informació completa o bé informació de contacte. El Col·legi Sant Ramón Nonat, l'Escola Font d'en Fargues i l'Escola Vedruna ja han compartit les seves, consulteu-les aquí!

 

    

> Consulta la notícia de la acció de l'Escola Font d'en Fargues