Escoles + Sostenibles adapta la programació

Butlletí: 

A causa de la situació d’excepcionalitat actual, s'anul·len els Actes de cloenda d’Escoles + Sostenibles previstos per als dies 10 i 16 de juny. Les sessions de formació també es cancel·len fins a final de curs amb alguna excepció.​

Tot i que la situació generada per la crisi sanitària de la Covid-19 ha provocat que tota la ciutadania hagi hagut de modificar el seu dia a dia per atendre la nova realitat, el programa Escoles + Sostenibles ha seguit en un format adaptat i a ple rendiment de forma telemàtica. No obstant això, s’han hagut d’anul·lar diverses activitats. Lamentem les molèsties que això us pugui ocasionar i esperem poder compartir activitats i sessions d’intercanvi amb vosaltres així que sigui possible. Tanmateix, seguim oferint assessorament per correu electrònic i virtual en aquells casos que ho preferiu, per a qualsevol dubte que pugueu tenir. A continuació us detallem les activitats que s’han vist afectades per les anul·lacions: 
 

Actes de Cloenda previstos per als dies 10 i el 16 de juny 

En el cas d’educació infantil i primària s’havia de celebrar el 16 de juny als Jardins Joan Brossa i en el cas de secundària, batxillerat, cicles formatius i centres d’adults el 10 de juny al Centre Cívic Cotxeres de Sants. Ambdues activitats han quedat anul·lades.  

  

 

Sessions de formació: 

Totes les sessions de formació es cancel·len fins a final de curs. De forma excepcional, hem mantingut alguna d'elles. En aquests casos ens posarem en contacte per correu electrònic amb vosaltres per explicar-vos la proposta. Us suggerim que estigueu al cas dels nostres canals de comunicació (butlletí, web i correu electrònic), a través dels quals us anirem informant de qualsevol canvi. 
 
> Consulteu tots els detalls a l’apartat de formació del web 
 

2016.03.07.09.Z. sem infantil