L’SDEA explica un conte en directe a través del canal 'Sinapsis ambiental'

Butlletí: 

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental participa en el programa “Educación ambiental en tiempos de cuarentena” explicant el conte “El Jardí curiós”. Cada dilluns a les 18 h es realitzen aquestes sessions a través del canal de Youtube Sinapsis ambiental.

La iniciativa del CEDREAC (Centro de Documentación y de Recursos de Cantabria) amb aquest programa en directe connecta professionals rondallaires, centres de documentació ambientals, docents, centres educatius i equipaments d’educació ambiental per a explicar contes sostenibles a persones grans i petites. Durant el confinament, cada dilluns a les 18 h el CEDREAC publica al seu canal de Youtube 'Sinapsis ambiental: recursos para la educación ambiental’, un vídeo en directe. 

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) va participar el passat dilluns 6 d’abril explicant el conte “El jardí curiós”, de l’editorial Takatuka. Ho podeu veure en aquest vídeo (minut 19:27 fins al 27:15).  

 

Cuenta cuentos Ambiental. "Educación Ambiental en tiempos de cuarentena"

 

El CEDREAC va convidar l’SDEA com a membre integrant de la xarxa RECIDA (Red Española de Centros de Información y Documentación Ambiental) juntament amb el Centro de Documentación del Agua de Saragossa, la Fundación Cristina-Enea de Sant Sebastian, el centre de documentació del Parc Nacional de Monfragüe i el centre de documentació de l’Inguruguela-CEIDA del País Basc. 

Amb el lema del canal ‘Sinapsis ambiental’, es convida a totes les persones a estar connectades en un món més sostenible i a gaudir d’una bona estona. 

 

 

 

> Blog 'Educación ambiental en tiempos de cuarentena'
> Web 'Sinapsis ambiental'