Dia Mundial del Medi Ambient 2020: repensem-nos!

Butlletí: 

El proper 5 de juny a les 12 h celebrarem aquesta efermèride amb una conferència virtual amb la resta d’organitzacions de la xarxa Barcelona + Sostenible. A més, durant tota la setmana, convidem els centres d’Escoles + Sostenibles a participar en un repte sobre consum responsable, qualitat de l’aire i biodiversitat.​

En un any 2020 marcat pels canvis causats per la pandèmia mundial, des de Barcelona + Sostenibleno ens aturem i us volem oferir contingut per obrir nous escenaris cap a la transició ecològica de ciutat després de la crisi sanitària, social i econòmica. Us convidem doncs, per una banda, a connectar-vos a les 12 h del proper 5 de juny a la conferència en línia “Dia Mundial del Medi Ambient 2020: repensem-nos”, i per l’altra, a participar en el repte que us proposem per a l’alumnat d’Escoles+Sostenibles.   


DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT 2020: REPENSEM-NOS 

 Divendres, 5 de juny
 De 12 h a 13.30 h 
Plataforma en línia, properament us facilitarem l’enllaç per accedir-hi 
 
Adreçat a: entitats, empreses i organitzacions de la xarxa Barcelona + Sostenible, alumnat de secundària dels centres educatius d’Escoles + Sostenibles i ciutadania en general. 

Inscripcions

 

REPTE PER A ALUMNAT I PROFESSORAT 

 Setmana del 2 al 5 de juny 

Adreçat a: tot l’alumnat, professorat i resta de comunitat educativa d’Escoles+Sostenibles 

Temàtiques: biodiversitat, qualitat ambiental, consum responsable i residus 

Compartiu-ho a les xarxes socials: #BcnSostenible #EscolesSostenibles #DiaMundialdelMediAmbient 

 

Consulteu tota la informació del repte!