S'obren les inscripcions a les microxarxes

Butlletí: 

Teniu ganes de treballar en una temàtica concreta al vostre centre? Prevenció de residus, qualitat ambiental i estalvi energètic són alguns dels continguts que podreu tractar al llarg del curs amb altres centres de la xarxa. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre!
 

A més a més del nou Pla de Formació 2020-2021 d’Escoles + Sostenibles, com cada any, obrim el període d’inscripcions a les microxarxes d’aquest curs. Us recomanem que a l’hora d’escollir la temàtica, ho feu seguint el criteri que encaixi en el vostre projecte de sostenibilitat del centre. Fins a nou avís aquestes formacions es faran en format virtual, sempre que no canviïn les circumstàncies i no sigui possible fer-les presencialment. Estigueu al cas del vostre correu electrònic i el butlletí, per si s’anuncien nous canvis. 
 
Què és una microxarxa? 
 

Les microxarxes són grups formats per diversos centres educatius que, utilitzant el procés metodològic del programa Escoles + Sostenibles, desenvolupen, conjuntament, projectes centrats en una temàtica concreta.  
 
Quines microxarxes s’ofereixen? 
 
Us interessa aprofundir en el soroll, la prevenció de residus, el compostatge o la qualitat de l’aire? Esteu tractant alguna d’aquestes temàtiques en el vostre projecte d’Escoles + Sostenibles? Aquestes són les microxarxes que s’ofereixen aquest curs 2020-2021: 

 

PLA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

 

EMBOLCALLS + SOSTENIBLES   ENS HO MENGEM TOT

    20140827 FarigolaClot 2
+ INFO Termini 30/09/2020   + INFO Termini 30/09/2020   + INFO
Inscriu-te aquí!
Termini 30/09/2020
         
SSSPLAU   ESCOLA RESPIRA   COMPOSTEM I APRENEM

 

 
+ INFO
Inscriu-te aquí!
Termini 30/09/2020
  + INFO
Inscriu-te aquí!
Termini 30/09/2020
  + INFO
Inscriu-te aquí!
Termini 30/09/2020
         
NOVES MICROXARXES 2020-2021!    
SUMEM ENERGIA   ALIMENTA'T AMB SENY    
     
+ INFO
Inscriu-te aquí!
Termini 30/09/2020
  En construcció    


Inscripcions obertes fins al 30 de setembre!  

Novetats! Enguany s’estrena la microxarxa “Sumem Energies”, que té l’objectiu de donar als centres educatius eines sobre com funciona el model energètic actual i quines accions es poden fer per reduir-ne l’impacte. A més, estem treballant en una nova microxarxa "Alimenta't amb seny", en el marc de Barcelona com a Capital de l'Alimentació Sostenible 2021, que tractarà el model d'alimentació sana, justa i sostenible.

Recomanem que doneu un cop d’ull a la informació de cada microxarxa per saber en què consisteix, quins són els compromisos i quin és el calendari de les sessions. Si teniu qualsevol dubte o voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb la Secretaria d’Escoles+Sostenibles a escolessostenibles@bcn.cat o al 932562599.
 
Comencem un nou curs ple de propostes sostenibles!