Butlletí 359

Dijous, 17 setembre, 2020

Butlletí: Tinguem Cura del Planeta, últims dies per inscriure's a les microxarxes, reobertura de l'SDEA i molt més!

Es posa en marxa el Tinguem cura del planeta

Reprenem la microxarxa per a centres de secundària Tinguem cura del planeta que va quedar aturada el curs passat. La propera trobada virtual serà el dimecres 30 de setembre per explicar als centres participants com es planteja aquest curs. 

Entorns escolars més segurs i saludables a Barcelona

El projecte “Protegim les escoles” té per objectiu promoure uns entorns escolars segurs i saludables i fins al 2023 transformarà uns 200 entorns escolars. Aquest estiu ja s’han iniciat les intervencions a 22 centres educatius de la ciutat. 

Benvingudes, abelles!

L’alumnat de l’Institut Josep Comas i Solà adequa els seus espais exteriors per afavorir la presència d’abelles i investiga el seu paper primordial a la natura a través de diverses dinàmiques i una campanya de sensibilització.  

L’escola Els Arcs omple la ciutat de verd

Amb l’objectiu d’omplir de plantes la ciutat i millorar la qualitat de l’aire, l'alumnat de l’escola germina llavors per regalar-les a la comunitat educativa i col·laboren amb la iniciativa “Enverdim Barcelona”. 

L’SDEA obre al públic: recursos en préstec, documentació i informació ambiental

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental reobre les portes al públic aquest mes de setembre amb totes les mesures de seguretat. Maletes pedagògiques, aparells de mesura, jocs i contes són alguns exemples de recursos útils per al desenvolupament dels vostres projectes.

Guia de recursos educatius sobre canvi climàtic

El Centro Nacional de Educación Ambiental ha publicat recentment aquesta guia de recursos didàctics, dirigida a alumnat de primària i secundària i professorat, en què hi han participat serveis de documentació que formen part de la xarxa RECIDA.