Es publica la nova “Guia de l’Hort Escolar”

Butlletí: 

Aquesta nova edició de la guia té per objectiu acompanyar els centres en la creació d’un hort, ja sigui en la part més pràctica com en les oportunitats educatives que ofereix. No us la perdeu!

Us presentem la nova “Guia de l’Hort Escolar, Guia pràctica d’horticultura i jardineria ecològica”. Es tracta d’una revisió feta catorze anys després de la primera publicació, on s’han actualitzat i millorat els continguts i s’han incorporat dos capítols nous, cadascun dels quals partia de dos documents previs: “L’hort i el jardí als balcons i terrats escolars” i “Jardins verticals”. Així doncs, els docents trobareu una guia completa per fer un hort escolar ecològic adaptat als diferents condicionants dels espais exteriors del centre.  

En aquesta publicació es detallen tots els aspectes necessaris a tenir en compte per al cultiu a terra, en balcons, terrats, espais pavimentats o en vertical. Així mateix, s’ofereix un ampli ventall de propostes per integrar el treball de l’hort a la programació curricular i un recull de recursos bibliogràfics i pedagògics per adquirir tot el material necessari. En definitiva, el resultat ha estat una guia ampliada i actualitzada pensada exclusivament perquè els centres educatius facin del seu hort un bon recurs pedagògic. Esperem que la gaudiu i li traieu profit!