Butlletí 373

Dijous, 22 abril, 2021

Butlletí: la microxarxa Sssplau impulsa accions en la Setmana Sense Soroll, vídeo sobre l'oli de palma de l'Institut Quatre Cantons, recursos sobre sons i sorolls i molt més!

La microxarxa Sssplau impulsa accions en el marc de la Setmana Sense Soroll

Cartells per a conscienciar i jocs basats en la mímica són dues de les iniciatives que ha preparat l’alumnat dels centres que hi participen. Us expliquem les accions que es promouen en el marc d'aquesta setmana temàtica, que se celebra del 26 d’abril al 2 de maig.

L’impactant vídeo sobre l’oli de palma que no us podeu perdre

Dues alumnes de 3r d’ESO de la Comissió de Sostenibilitat de l’Institut Quatre Cantons editen un estremidor i emocionant vídeo sobre les conseqüències de l’extracció de l’oli de palma, fruit d’una investigació exhaustiva que genera debat a les aules.

“La data límit és avui”: el missatge per actuar davant l’emergència climàtica

Les escoles Font d’en Fargas i Can Fabra participen en els tallers del projecte “Refugis climàtics a les escoles”, que consciencia l’alumnat dels efectes del canvi climàtic. A través de proves i jocs, han treballat la urgència per canviar els hàbits que provoquen la situació actual.

Més enllà dels sons i sorolls

Què se sent a la natura i al bosc? Voleu aprendre i experimentar amb els sons i els sorolls? Us presentem alguns recursos per treballar l’acústica a l’aula en el context de la Setmana Sense Soroll. 

Us invitem 

L’últim repte dels 20 anys d’Escoles + Sostenibles, acció conjunta d’ESenRed pel 5 de juny, enquesta sobre els riscos climàtics de Barcelona, seminari d’educació per al desenvolupament sostenible, la campanya #olordeprimavera del CREAF, vídeo sobre les basses urbanes i aportacions al workshop de la Comissió Europea són les propostes que us animem a consultar.