Butlletí 376

Dijous, 3 juny, 2021

Últims dies per inscriure's a l'Acte de cloenda, nous premis Escoles + Sostenibles, joves per l'emergència climàtica i molt més!

Novetats en el suport econòmic d'Escoles + Sostenibles

El suport econòmic que us ofereix el programa canvia el format per convertir-se en els premis Escoles + Sostenibles. Aquest canvi, a més de permetre incrementar el suport econòmic en alguns casos, també simplificarà molt els tràmits de justificació.

Els joves: agents clau en la resposta a l’emergència climàtica

L’alumnat de 16 centres d’Escoles + Sostenibles presenten els resultats de les seves recerques en el marc de la iniciativa “Joves per l’emergència climàtica” i entreguen un manifest amb les seves demandes d’accions a les jornades “Emergència climàtica. La ciència respon”.

Un futur distòpic desencadena una revolució verda

Us imagineu que l’any 2070 la humanitat visqués confinada en búnquers i s’alimentés només a base de rosegadors i d’aliments enllaunats? A l’alumnat de l’Escola d’Educació Especial La Sagrera no els ha agradat aquesta idea i impulsen el projecte “Snowball” per trobar-hi una solució. 

Seguiment en directe del creixement de pollets de mallerenga

Ja han nascut els pollets de mallerenga carbonera a l’Escola Betània Patmos, que, com cada any, enregistra en directe tot el procés. Podeu seguir l’evolució dels pollets i com els alimenten els seus pares a través de la webcam de l’escola.

Organitzeu activitats per a la Setmana de la Mobilitat Sostenible

En el marc d’aquesta setmana temàtica, podeu contribuir a promoure un model de mobilitat segura, saludable i sostenible organitzant activitats des dels vostres centres educatius: el Dia sense Cotxes o el Park(ing) Day són algunes de les accions més destacades.

Aprenentatge Servei: per una platja més neta

El programa ‘Com Funciona Barcelona?’ de l’Ajuntament, ofereix la possibilitat de desenvolupar projectes de Servei Comunitari ambiental aplicant la metodologia d’aprenentatge per servei. L’Institut Teresa Pàmies ens presenta la seva experiència amb el seu APS en relació a la contaminació del litoral.