Presentació de la nova Maleta de l’alimentació sostenible!

Butlletí: 

El proper dijous 14 d’octubre a les 17 h a l’Associació de Rosa Sensat es presentarà aquesta eina dirigida a centres d'educació infantil, primària i secundària. La maleta està pensada per a docents que vulguin desenvolupar activitats i projectes transformadors sobre el sistema agroalimentari. 

La Maleta de l’alimentació sostenible - impulsada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació de Barcelona 2021 - és un recurs pedagògic per a desenvolupar competències orientades a millorar l’alimentació i la consciència sobre el consum alimentari des de la mirada de la sobirania alimentària així com per promocionar una alimentació sana, justa i sostenible. S’inclouen llibres, jocs i materials gràfics i d’experimentació per a totes les etapes educatives des de l’escola bressol a l’educació secundària.  

Les activitats que es poden dur a terme amb els materials i els recursos que conté la maleta es classifiquen en 5 àmbits temàtics:   

  • El sistema agroalimentari (temàtica general) 

  • Alimentació i salut 

  • Alimentació i societat 

  • Alimentació i entorn 

  • Alimentació en centres educatius.  
     

   


 

PRESENTACIÓ DE LA NOVA MALETA DE L’ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE 

  14 d'octubre de 2021 a les 17 h 

   Sala d’actes de l’Associació de Mestres Rosa Sensat  (Av. Drassanes, 3, 08002 Barcelona)

 
> Inscripcions 

Informació de contacte: 93 256 25 92 - documentacioambiental@bcn.cat  
 

La sessió complirà els protocols i requisits de protecció de la salut COVID-19: aforament, distància, mascareta, ventilació.