Butlletí 400

Dijous, 30 juny, 2022

Acabem el curs... Bon estiu!

Últims dies per participar en els premis Escoles + Sostenibles

El 18 de juliol finalitza el termini per presentar les sol·licituds de la nova edició d’aquesta convocatòria de suport econòmic per impulsar els vostres projectes de sostenibilitat. No espereu a l’últim moment! 

Bon estiu! i ens retrobem al setembre

Un any més, heu omplert les motxilles de vivències, projectes i bones idees per estendre la cultura de sostenibilitat des dels vostres centres. Ara, us toca gaudir de les vacances, i us convidem a fer-ho sense deixar d’aprendre: no us perdeu aquesta selecció de vídeos i lectures sobre noves mirades per afrontar els reptes socioambientals actuals. Molt bon estiu! 

Sumeu-vos al Compromís Barcelona Plàstic Zero!

Ara que esteu planificant el curs vinent i pensant accions sostenibles a desenvolupar, us convidem a adherir-vos a aquesta iniciativa i fer-ne difusió. D'aquesta manera, aconseguireu uns centres educatius sense plàstics d’un sol ús i més compromesos amb el futur.

L’Escola Pere IV visita els horts de Can Cadena

L'alumnat de P5 de l’escola ens comparteix l’experiència d’aquesta visita que va gaudir com a premi a la participació en els Reptes 20 anys d’Escoles + Sostenibles, celebrats el curs passat. 

L’entrevista: Escola Font d’en Fargas

L’impuls de la sostenibilitat i la cura per l’entorn formen part de l’ADN de la nostra l’escolaCèlia Gispert, cap d’estudis de l’Escola Font d’en Fargas.

Descobriu la nova capa de peixos de l’Atles de la Biodiversitat

A l’Atles hi trobareu més de 100 espècies de peixos diferents que habiten les nostres platges, gràcies a la recerca i feina conjunta de l’Institut de Ciències del Mar i l’entitat Anèl·lides, en col·laboració amb altres organitzacions i la ciutadania.

Endinseu-vos en “La vida dels jocs i de les joguines” a través d’un projecte d’APS

La cooperativa Espai Ambiental busca centres educatius públics amb qui desenvolupar un projecte d’Aprenentatge Servei, totalment subvencionat, per promoure un consum responsable de jocs i joguines. El projecte està dirigit a alumnat de cicle superior d’educació primària. Us interessa?