Butlletí 402

Dijous, 15 setembre, 2022

Renovació del Consell de Sostenibilitat, espais d'intercanvi d'alumnat, passejada de l'Institut Rubió i Tudurí, i molt més!

Marató per l’Emergència Climàtica 2023: us sumeu al nou repte?

Del 3 de febrer al 3 de març de 2023, centres educatius i altres equipaments de la ciutat tindran com a missió reduir les seves emissions de CO2 derivades del consum elèctric, d’aigua i gas. Inscripcions obertes!

Renovem el Consell Ciutadà per la Sostenibilitat!

Aquesta tardor tindran lloc les eleccions al Consell Ciutadà per la Sostenibilitat. El sector de centres educatius hi està representat per 9 centres. En aquest procés electiu se’n renoven tots els membres: us animem a presentar candidatura dels vostres centres i a participar en la votació!

Coneixeu els espais d’intercanvi d’alumnat?

Voleu impulsar l'educació per a la sostenibilitat, empoderant l'alumnat i motivant-lo amb l'intercanvi d'experiències entre diferents centres educatius? La proposta inclou  diferents recursos, a disposició del professorat i l'acompanyament i seguiment de l'equip d'E+S. Inscriviu-vos-hi ara!

Una passejada interactiva i educativa pel riu Besòs

L’alumnat de l’Institut Rubió i Tudurí va poder conèixer millor la biodiversitat del seu entorn, amb activitats engrescadores i pedagògiques per entendre la importància de cuidar el medi ambient.  Voleu conèixer tots els detalls?

Premi al pàrquing intel·ligent i sostenible de l’Escola Professional Salesians Sarrià

Dos estudiants de Grau Mitjà de Salesians Sarrià han rebut el “Premio Don Bosco” al millor treball de Recerca en Enginyeria, per la creació d’un pàrquing intel·ligent de recàrrega de patinets elèctrics amb energia solar i eòlica. Us n’expliquem tots els detalls