Butlletí 416

Dijous, 30 març, 2023

Obertes les inscripcions per als Actes de cloenda, el Pla de formació del 3r trimestre, hotels d'insectes de l'escola infantil Magnòlia i molt més!

El 12 de maig, Fem Xarxing

El Born Centre de Cultura i Memòria acollirà, un any més, l’activitat estrella de networking de Barcelona + Sostenible. Sota el lema “La Xarxa en Transformació”, treballarem sobre com encarem la nova Xarxa B+S i, sobretot, enfortirem les connexions entre els centres educatius i les organitzacions que en formeu part. Inscriviu-vos-hi ara! 

Més d'un miler d'infants descobreixen què amaguen els parcs i jardins de la ciutat

El dia 22 de març es va celebrar la Festa de la Primavera en 10 parcs de la ciutat, repartits per tot el territori. Hi van participar 1.350 infants d’educació primària que van dur a terme un joc d’exploració dels parcs i van poder conèixer el dia a dia de les jardineres i jardiners de Parcs i Jardins.

Festa de la Terra: un projecte conjunt de tota l’Escola Vedruna Àngels

Cada curs, el centre de la Xarxa para el ritme habitual de les classes per dedicar una setmana sencera a la festa del medi ambient, de la reivindicació i de la formació de l’esperit crític. Una setmana en què tota la comunitat educativa es planteja com podem millorar les condicions de vida al planeta Terra.

Refugis per a insectes: com promoure el món de l’entomologia

L’Escola Infantil Magnòlia ha dut a terme un concurs perquè els infants del centre i les seves famílies creïn hotels d’insectes. Una forma d’integrar tota la comunitat educativa en el projecte de sostenibilitat del centre.

Vídeos per apropar la ciència i la tecnologia a les aules

L’entitat Veritasium ha començat a publicar al seu canal de Youtube recursos en català molt interessants sobre electricitat, biodiversitat i divulgació científica general.  Us en donem tots els detalls.

Recomanacions i recursos en època de sequera

Atesa la situació d’emergència actual per l’episodi de sequera, us compartim recomanacions i recursos perquè els tingueu en compte a l’hora de desenvolupar algunes de les accions dels projectes d’Escoles + Sostenibles.