Butlletí 417

Dijous, 13 abril, 2023

Detalls sobre els Actes de cloenda, l'èxit de l'Actuem pel Clima, entrevista a l'Escola FEP d'Aprenents i molt més!

La primera edició de l'Actuem pel Clima ha estat un èxit

S’ha estrenat aquest curs 2022-23 en set centres educatius amb l’objectiu de sensibilitzar l’alumnat per fer front a l'emergència climàtica i avançar cap al desenvolupament sostenible i la neutralitat d'emissions. Els centres han pogut calcular la seva petjada de carboni i han proposat accions per reduir l’impacte que generen en l’entorn. Us les expliquem en aquesta notícia.

El repte de l’Escola Milà i Fontanals: una alimentació més sana, més justa i més sostenible

A través de la microxarxa Alimenta’t amb seny, l’Escola Milà i Fontanals està treballant nombroses temàtiques relacionades amb el món de l’alimentació. El centre de la Xarxa ens comparteix les accions i experiències que està portant a terme amb la seva comunitat educativa. 

L’entrevista: Escola FEP d'Aprenents Sant Genís dels Agudells

“Volem sensibilitzar-los amb el problema de la crisi ambiental a partir dels diferents valors: la responsabilitat, la cooperació, la solidaritat, el voluntariat, l’empoderament, etc.”,  Susana Ros, tutora i sots directora de l’escola. 

Un joc interactiu per aprendre sobre l’energia

L’energia és un recurs dirigit a l'alumnat de cicle superior de primària que permet conèixer les diferències entre energies renovables i no renovables. El voleu descobrir?

Aprenem sobre la biodiversitat marina a les aules

Us compartim dos recursos per conèixer, potenciar i treballar la conservació de la biodiversitat marina a les aules de primària i secundària, que també us poden servir per desenvolupar projectes de conservació en l’entorn marí.