Butlletí 419

Dijous, 11 maig, 2023

Últims dies per a inscriure's als Actes de cloenda, l'èxit de la trobada de "Joves per l'emergència climàtica", el nou refugi de biodiversitat de l’Escola El Polvorí, i molt més!

Un nou refugi de biodiversitat a l’Escola El Polvorí

La bassa que han construït servirà per fer projectes que apropin la biodiversitat a l’alumnat, relacionats amb l'entorn natural. L’escola ens explica com han involucrat tota la comunitat educativa i quins han estat els resultats.

‘Fes el canvi, Be Plastic Free’: ciència ciutadana per reduir l’exposició humana als compostos químics dels plàstics

L’Escola Solc ha col·laborat en avaluar l’exposició humana als compostos químics utilitzats com a plastificants, en estudiants de secundària. L’objectiu ha estat generar canvis d’hàbits que disminueixin l’ús habitual de material plàstic. 

Prop de 50 joves comparteixen les seves recerques científiques per combatre l’emergència climàtica

El passat 26 d’abril, l'alumnat de vuit Escoles + Sostenibles participants, en “Joves per l’emergència climàtica”, van trobar-se per presentar les seves recerques a persones científiques i a la resta d'alumnat assistent.

Voleu participar en el VIII Simposio de docentes d’ESenRED?

Escuelas hacia la Sostenibilidad en Red (ESenRED) organitza, com cada any, una trobada de personal docent i equip tècnic de les diferents xarxes d’escoles sostenibles de l’Estat. L’esdeveniment tindrà lloc del 3 al 5 de juliol, al Centro Nacional de Educación Ambiental a Valsaín, Segovia. Aprofiteu l'oportunitat i participeu-hi! 

Fem vídeos per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient

El 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i com és habitual, des de la XESC, participem en la proposta d’acció conjunta que llança ESenRED en l'àmbit estatal per commemorar-lo entre totes les xarxes. Enguany la proposta és crear vídeos. Us hi animeu?