Butlletí 420

Dijous, 25 maig, 2023

A partir de l'1 de juny us podeu presentar als Premis Escoles + Sostenibles, els centres educatius impulsen Bones idees per canviar el món, entrevista a l'Escola Sopeña i molt més!

“Alimenta’t amb seny” comparteix experiències d’èxit i receptes per fer una ciutat més saludable

Prop de 60 joves i infants de vuit centres d’Escoles + Sostenibles van participar a la primera trobada de la microxarxa “Alimenta’t amb seny”, en què es van compartir experiències i bones pràctiques per impulsar un model alimentari més sostenible.

Bona acollida de la primera edició de la XESC OPEN HOUSE

Més de 100 docents van intercanviar experiències en la primera edició d’aquesta jornada de la XESC, en què van participar 7 centres educatius de Barcelona.

Prop d’una vintena de projectes de centres de la Xarxa aspiren a ser reconeguts com a Bones idees per canviar el món 2022

Divuit centres educatius han presentat els seus projectes del curs anterior a la convocatòria Bones idees per canviar el món, que reconeix les 10 iniciatives més rellevants dutes a terme per organitzacions de la Xarxa B+S. Coneixeu-ne els projectes candidats! 

L’entrevista: Escola Sopeña

“Un objectiu molt important de l’escola és formar ciutadania compromesa amb la construcció d’una societat més equitativa on tothom tingui les mateixes oportunitats per desenvolupar el seu potencial”, Alicia Ramírez, Joan Barceló i Maria Lluïsa Torrellardona, docents de l’Equip de Projectes i APS de l’Escola Sopeña. 

El 8 de juny, celebrem el Dia Mundial dels Mars i els Oceans a l’aula!

Com anem de cultura oceànica? No deixeu perdre aquesta data per endinsar-vos a les profunditats de mars i oceans i aprendre amb l’alumnat una mica més sobre aquest medi. Us oferim propostes que podreu treballar a l’aula i que posaran a prova els coneixements que té l’alumnat sobre el nostre litoral. 

Participeu a la Cursa Tèxtil Barcelona 2023

En aquesta competició, l’alumnat aprèn sobre la reutilització i el reciclatge de roba i tèxtils usats, amb la possibilitat de guanyar una excursió escolar. La participació és completament gratuïta per als centres que s’hi apuntin. Programada inicialment al maig, la cursa finalment es realitzarà a la tardor.

Nova convocatòria de projectes d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental

El Programa Metropolità d’Educació per la Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Compartim un Futur, obre una nova convocatòria per al curs 2023-24. Les candidatures es poden presentar fins al pròxim 15 de juny.