Butlletí 421

Dijous, 8 juny, 2023

Èxit rotund dels Actes de cloenda, el Renova la roba arriba als centres educatius, tallers gratuïts de compostatge i molt més!

Jocs, tallers i itineraris sensorials per tancar un curs rodó!

Prop de 200 infants es reuneixen al parc de Diagonal de Mar per aprendre sobre la importància de la biodiversitat urbana i gaudir d’un matí farcit d’activitats.

Nois i noies de secundària tornen a ser protagonistes a l’Acte de cloenda d’Escoles + Sostenibles

La setmana passada va tenir lloc la jornada de cloenda per a l’alumnat de secundària, cicles formatius i batxillerat. Prop de 30 centres educatius de la Xarxa van participar-hi presentant els seus projectes sostenibles, van endur-se idees per enriquir-los, i van reflexionar sobre el canvi climàtic i el model de societat en què vivim.

El Renova la roba, ara a les escoles!

Vuit centres educatius de la Xarxa han participat en la prova pilot del Renova la roba Escolar, organitzant mercats d’intercanvi o punts de recollida per fomentar el consum responsable i la prevenció de residus. 

L’entrevista: Institut Anna Gironella de Mundet

Treballar per a la sostenibilitat en un centre educatiu és complex i a vegades frustrant, però gràcies a Escoles + Sostenibles i a la XESC resulta motivador i apassionant”, Javier Rodríguez Bocanegra i Núria Varella Forcada, coordinadors de sostenibilitat de l’Institut Anna Gironella de Mundet.

La Setmana de la Mobilitat 2023: com participar-hi des dels centres educatius?

Del 16 al 22 de setembre, se celebrarà novament aquesta setmana temàtica, en què els centres educatius de la ciutat podreu transformar places d’aparcament en parcs, organitzar activitats relacionades amb la mobilitat i molt més.  Podeu presentar les vostres propostes fins al 16 de juny. 

Tallers gratuïts de compostatge als centres educatius

L‘Agència de Residus de Catalunya promou tallers gratuïts per als centres, com a mesura de conscienciació sobre els beneficis ambientals del compost, per estimular el seu ús en l’àmbit escolar. Inscriviu-vos-hi ara!