Butlletí 422

Dijous, 22 juny, 2023

Microxarxes, espais d'intercanvi, formacions, recursos i molt més per al curs vinent. Molt bon estiu!

Esteu preparant el proper curs? Aprofiteu el que us oferim des d'Escoles + Sostenibles

Abans de preparar la programació per al curs 2023-24, doneu un cop d’ull a la proposta de microxarxes, formació i espais d’intercanvi d’alumnat, que us facilitaran la posada en marxa del currículum a les aules.

Posem una “Mirada blava” al curs vinent!

“Mirada Blava” és un nou projecte per impulsar l’educació en l’àmbit marítim a la ciutat de Barcelona. Amb aquest objectiu, us compartim un recull de recursos que us ajudaran a treballar aquesta temàtica el curs vinent.

Models de ciutat, mobilitat sostenible i aprofitament de l’aigua: projectes innovadors d’APS ambiental d’aquest curs

L’Institut Verdaguer, els col·legi Jesuïtes de Gràcia - Kostka i  Sant Lluís han protagonitzat les tres experiències innovadores en matèria de sostenibilitat del programa “Com Funciona Barcelona?”. Descobriu-les!

L’Institut Escola ARTS impulsa la creació del refugi climàtic “Jardí de l’ARTS”

L’alumnat de 2n d’ESO del centre de la Xarxa ha reformat artísticament aquest curs el seu nou pati sota criteris de sostenibilitat. El projecte dona continuïtat a la proposta que va fer l’alumnat el curs passat en el marc de la iniciativa “Joves per l’emergència climàtica”.  

El curs 2023-24, sumeu-vos al Renova la teva roba escolar!

Es tracta d’una iniciativa per involucrar les comunitats educatives en el consum sostenible de roba i reflexionar sobre l’impacte social i ambiental del sector. Descobriu les proves pilot que hi ha hagut enguany i animeu-vos a participar-hi el pròxim curs!

Ja hi ha dates per la Marató per l’Emergència climàtica 2024. Us sumareu al repte?

Del 2 de febrer a l’1 de març de 2024, centres educatius i equipaments de la ciutat tindran com a missió reduir el consum elèctric, d’aigua i gas. Voleu formar part d’aquest repte? L’estalvi econòmic assolit es destinarà a projectes socials per fer front a l’emergència climàtica.