Butlletí 424

Dijous, 5 octubre, 2023

Compost i mulch per als vostres centres, recursos sobre alimentació sostenible i malbaratament alimentari, entrevista al Col·legi Sagrat Cor Besòs i molt més!

Compost i mulch: ben aviat obrirem els formularis de sol·licitud

Del 16 al 27 d’octubre podreu demanar aquest recurs que, un any més, ofereix el programa Escoles + Sostenibles perquè pugueu donar un impuls més a les accions als vostres horts, patis i jardins escolars.

El 17 de novembre celebrem l’Acte de benvinguda al curs 2023-2024

La gran majoria dels centres ja heu viscut aquesta bonica i enriquidora experiència al Saló de Cent de l’Ajuntament, ara us toca als centres de nova incorporació a la Xarxa i a aquells centres que enguany comenceu o renoveu un projecte triennal. Què us hi espera? Llegiu, llegiu...

El CEE Girafes blaves ens ensenya a cuinar sense barreres

El centre educatiu, que pertany a Nexe Fundació, ha elaborat un llibre sobre cuina inclusiva i adaptada, per impulsar una alimentació més saludable i sostenibles a les escoles. Ja us el podeu descarregar i perdre-us entre les seves pàgines.

L’Escola Font d’en Fargas impulsa uns “lavabos en forma”

El centre educatiu està desenvolupant una iniciativa per mantenir en bon estat els lavabos dels centres, reduir-ne l’ús de paper i el malbaratament energètic. Ens ho expliquen amb tot detall.

L’entrevista: Col·legi Sagrat Cor Besòs

“Tots i totes podem ser agents de canvi en positiu amb les nostres accions, tant a nivell individual, com des de l’escola o des de la família”. Lucía López, Oriol Cabezuelo i Idria Muscolino, professores del Col·legi Sagrat Cor Besòs.

La temàtica del mes: l’alimentació sostenible i el malbaratament alimentari

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Alimentació, el pròxim 16 d’octubre, us oferim un recull temàtic de recursos per compartir-lo amb l’alumnat. Hi trobareu maletes pedagògiques, experiències inspiradores d’altres centres, jocs i molt més. 

Ja és aquí la primera edició del Renova la Roba Escolar

Després de l’èxit de la prova pilot duta a terme durant el curs passat, enguany arrenca la primera edició del Renova la Roba Escolar, el projecte que fomenta l’organització de mercats d’intercanvi en els centres per promoure-hi hàbits de consum responsable. 

Formacions sobre el mar, al vostre abast

Dues entitats d’educació sobre la biodiversitat dels mars ofereixen formacions per al professorat els dies 26 d’octubre i 4 de novembre. Si teniu la intenció d’impulsar projectes d’educació marina aquest curs, us recomanem que li doneu una ullada.