Cercador de recursos

Cartell de la XEAB
Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

Espais on es programen activitats, tallers, xerrades, recursos i estratègies per promoure la participació i apoderament de tota la ciutadania per fer uns Barris més sostenibles i amb ells una ciutat més habitable.

Seguir llegint
Ateneus de fabricació

Els ateneus de fabricació són un servei públic que impulsa la divulgació de la tecnologia i la ciència de la fabricació. digital.

Seguir llegint
Programa Com funciona Barcelona?
Com funciona Barcelona?

El programa d’educació ambiental 'Com funciona Barcelona?' té per objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat entre l’alumnat de tots els nivells educatius, des d’educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

Seguir llegint
Renova la teva roba a l'escola

Iniciativa que pretén impulsar els mercats d’intercanvi de roba i de joguines als centres educatius, com a accions per prevenir els residus.

Seguir llegint
Cessió d'espais

Sales de la Fàbrica del Sol disponibles en cessió d'ús per a les organitzacions membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible.

Seguir llegint
Vaixella reutilitzable

Servei de préstec gratuït de vaixella reutilitzable disponible per als esdeveniments organitzats per entitats de la ciutat

Seguir llegint
Estratègia Bressols pel Clima Recurs E+S
Estratègia Bressols pel Clima

Estratègia de les escoles bressol municipals per a la justícia climàtica

Seguir llegint
Joc Descoberta Primària Recurs E+S
Joc de descoberta: La misteriosa fuita de CO2

Joc de descoberta transporta l'alumnat a l'any 2040, en què el canvi climàtic té més conseqüències que mai en el planeta.

Seguir llegint