Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere distingeix bones practiques de les empreses reconegudes envers el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic del sector turístic. Amb aquestes 56, ja són 106 les empreses del sector a Barcelona reconegudes.

  • Barcelona + Sostenible celebrarà aquesta efemèride el proper 5 de juny a les 12 h en format virtual. Canvis, reptes i nous horitzons que ens presenta la situació actual seran el tema central d'aquesta conferència adreçada a les organitzacions de la xarxa i a la ciutadania.

  • Ara més que mai veiem com n’és de necessària una Barcelona amb espais amb flora i fauna. Estrenem un espai al web amb tota la informació del Manifest del Verd i la Biodiversitat del grup de treball de B+S, que busca organitzacions i persones que li donin suport!

  • Malauradament, l’edició de primavera del “Renova la roba” no es podrà celebrar en el format habitual de mercat d’intercanvi. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es dona suport a les iniciatives de les entitats de llançar un repte i organitzar la primera desfilada Renova, que s’acabarà el 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

  • Els equipaments, van iniciar la seva producció el passat de 30 març, entre ells l'Ateneu de fabricació de la Fàbrica del Sol, i, en els primers 32 dies operatius que porten en funcionament, han produït 17.427 materials de protecció individual per distribuir entre els empleats dels serveis essencials més exposats al contagi.

Pàgines