Destaquem

  • Reprenem la microxarxa per a centres de secundària Tinguem cura del planeta que va quedar aturada el curs passat. La propera trobada virtual serà el dimecres 30 de setembre per explicar als centres participants com es planteja aquest curs.

  • Teniu ganes de treballar en una temàtica concreta al vostre centre? Prevenció de residus, qualitat ambiental i estalvi energètic són alguns dels continguts que podreu tractar al llarg del curs amb altres centres de la xarxa. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre!

  • Horari de la Secretaria d'Escoles + Sostenibles

    La Secretaria d'Escoles + Sostenibles atendrà telefònicament i telemàticament de 8 a 14 h i de 15 a 17 h de dilluns a dijous, i divendres de 8 a 14 h. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental de dilluns a divendres ho farà presencialment de 10 a 14 h.

  • Amb l’objectiu d’omplir de plantes la ciutat i millorar la qualitat de l’aire, l'alumnat de l’escola germina llavors per regalar-les a la comunitat educativa i col·laboren amb la iniciativa “Enverdim Barcelona”. 

  • L’alumnat de l’Institut Josep Comas i Solà adequa els seus espais exteriors per afavorir la presència d’abelles i investiga el seu paper primordial a la natura a través de diverses dinàmiques i una campanya de sensibilització.  

Páginas