Destaquem

  • Especialitzat en sostenibilitat, l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol és un dels implicats en la confecció d'equips de protecció i material sanitari per prevenir el contagi. Aquest fa una crida per rebre donacions de capses de cartró, cintes de doble cara, gomes i altres materials.

  • Un dels objectius principals d’E+S és crear connexions i donar a conèixer iniciatives entre els centres que en formeu part. Us animem a enviar-nos notícies de les accions que ja heu realitzat o bé de les que esteu duent a terme actualment, en aquestes condicions tan diferents.​

  • “Les joguines de l’avi Quico” és una activitat per dissenyar jocs a través de materials reutilitzats. L’alumnat de primer de primària de l’Escola Frederic Mistral - Tècnic Eulàlia ha après a jugar tal com ho feien els seus avis i àvies quan eren infants.

  • L’alumnat de cinquè del Col·legi Alfageme imagina, crea i comparteix propostes de com li agradaria que fos el seu pati en un projecte en col·laboració amb el Jardí Botànic i professionals de l’arquitectura.

  • Seguint les mesures municipals i del Departament d'Educació amb relació al coronavirus s’han cancel·lat les formacions d’Escoles + Sostenibles, el lliurament de les plantes i el Fem Xarxing. La Fàbrica del Sol i el Servei de Documentació d’Educació Ambiental romandran tancats fins a nou avís.

Páginas