Cuidem el Parc del Guinardó

L'escola Rel col·labora amb Parcs i Jardins de Barcelona amb les tasques de manteniment d'aquesta zona verda.

2016.03.29.05.Guinardo interna

Des de fa tres anys, l'alumnat de l'escola Rel es desplaça setmanalment al Parc de la muntanya del Guinardó per realitzar tasques de jardinera i donar un cop de mà a l'equip de Parcs i Jardins. Tres dels participants d'aquesta activitat ens expliquen la seva experiència:

"Amb la col·laboració de l'entitat Parcs i Jardins de Barcelona, el P.F.I (Programa de Formació i Inserció) de l'Escola Rel ajudem a tenir cura del medi. És un projecte que realitzem amb el suport d'Escoles + Sostenibles i l'ajuda i l'experiència dels jardiners professionals.

Ja fa tres anys que l'alumnat del P.F.I anem cada dimarts de 10.45 a 12.45h a fer jardineria al parc. Tota la classe ens dividim en dos grups per fer rotació cada setmana. Quan arribem al parc ens trobem amb en Carles i en Miguel, els dos jardiners que ens donen un cop de mà. Ells s'encarreguen de repartir-nos les eines i explicar-nos les tasques que farem aquell dia. Després ens quedem amb el Jordi, el nostre professor de l'escola amb qui decidim què i com farem cada feina.

Amb aquestes tasques tenim cura i ajudem al manteniment del parc: plantem, netegem, controlem el rec de la zona, estovem la terra, tallem les branques i removem la terra  per reomplir forats.

Aquestes són algunes de les moltes activitats que realitzem per cuidar el nostre entorn.

Cristof , IRP i Don Salsitxa”

20150506 01W.CloendaSubvencions pel curs 2014-15