Menú doble

Menú doble

A la Boqueria trobareu tot el que necessiteu per preparar un àpat de primera, un banquet gastronòmic... o literari. I és que al mercat més popular de la ciutat (i a bona part de l'estranger, tot s'ha de dir) us proporcionen aliment per al cos, però també per a les vostres ànimes negres. Coincidint amb BCNegra us han preparat un menú doble, amb postres incloses. De primer, José Manuel del Río, un advocat penalista que ha fet servir la seva experiència per a recrear en tinta i paper, històries tan crues com la que trobem a A bocajarro (2023), ambientada en un Madrid destrossat per les drogues i la prostitució però no acostumat a veure morir d'un tret una noia de només catorze anys com la Carla. L'àpat continuarà amb la novel·la més recent de Susana Hernández, una autora barcelonina que se submergeix en el tràfic de persones a El diablo me visita (2022), nova història de la sèrie SeisDoble, protagonitzada per la detectiva Sonia Ruiz. Ella i Pau, el seu ajudant, es llançaran a la recerca de l'esposa i la filla d'un home que diu que té un càncer terminal i se'n vol acomiadar.

Per les postres, Tuli Márquez, un altre autor barceloní que el 2019 passat ens va presentar la novel·la La mida dels nans, on ens explicava la història d'un jove periodista d'investigació apallissat per fer la seva feina. Què passa quan es denuncia un poderós? Menú complet a la Boqueria. Que vagi de gust.

 

Amb la col·laboració del Mercat de la Boqueria.

L'activitat es fa a l'Espai Boqueria, un aula amb parets de vidre que està situada a la part posterior del mercat, a tocar del porxo de banda mar.

Ho modera:

Taula rodona
Mercat de la Boqueria
La Rambla, 91