Ciutat d’emprenedors

© Juliet Pomés

Barcelona ha estat un dels motors de la revolució industrial a Espanya des dels seus inicis, un lloc on l’emprenedor ha pogut prosperar i on l’esforç ha estat remunerat amb l’ascensió social. Avui vivim immersos en una crisi sense precedents, que comporta una transformació radical del model productiu i una nova economia basada en la connexió i la virtualitat global. Entre les eines de què disposa l’Ajuntament de Barcelona per respondre als reptes de la crisi destaca el viver d’empreses de Barcelona Activa, un model admirat arreu. La recessió ha fet aparèixer també noves formes d’emprenedoria social, que tenen cada dia més possibilitats d’obrir-se camí i pal·liar les carències que la pobresa ha deixat al descobert. El dossier us presenta també el perfil i els rostres d’alguns dels emprenedors que planten cara a la crisi.

Un comentari a “Ciutat d’emprenedors

  1. Us felicito de tot cor. No hem de permetre que el desànim
    pugui amb la nostra gent. Els catalans som treballadors i emprenadors de mena i per molts mals tractes que rebem del Gobern de Madrid , ens en sortirem !!! i si ho fem amb independencia, molt millor!!
    els meus fills, gendres, jove i jo mateixa (encara que soc molt gran) treballem mès que mai i anem endevant, i estem molt orgullosos de ser catalans!!
    !!Visca Catalunya!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *