La ciutat del futur

Autor/es
Anna Miracle i Julio Antonio Blasco (il·lustració)
Coedició amb
Zahori books
Col·lecció
Barcelona Beceroles

Descobreix les fascinants iniciatives que es duen a terme a diferents ciutats del món per fer front al canvi climàtic. La Teresa, una nena de Barcelona, ho té clar: els joves han d’impulsar l’acció climàtica. Ella també vol ajudar a construir la ciutat del futur. I farà un viatge per conèixer projectes innovadors d’arreu del món pensats per fer front al canvi climàtic.

Així és com descobrirà els horts subterranis de Londres, la ciutat esponja de Shanghai, els corredors verds de Medellín, els purificadors d’aire de Varsòvia i altres iniciatives fascinants que ja estan en marxa i que obren camí per humanitzar les ciutats i fer-les més sostenibles.

El llibre inclou un glossari final amb els termes que cal saber sobre el canvi climàtic i un àlbum desplegable de Barcelona on es recullen tots els projectes que s’expliquen al llarg del llibre.


Infantil
Societat
Ciutat
Medi ambient
Sostenibilitat
Ecologia

Què en diuen

"L’àlbum és molt amè, didàctic i ben estructurat. Cada ciutat visitada ocupa dues pàgines ben il·lustrades per Julio Antonio Blasco amb la mateixa estructura: les pàgines parells contenen la presentació del projecte així com les dades principals del municipi visitat, presentades d’una manera molt visual i esquemàtica; mentre que a les senars, en què predomina la il·lustració, hi trobem una fitxa amb la localització i les aportacions principals del projecte visitat."

Dades tècniques

  • Idioma de publicació: Català
  • Any: 2023
  • Pàgines: 70
  • Coberta: Tapa dura
  • Format: 30 x 21,2 cm
  • ISBN Ajuntament: 978-84-9156-503-1
  • ISBN Editorial: 978-84-19532-95-4

Preu

19.90€

Punts de venda

Punts de venda en línia

Dossiers de premsa

Títols relacionats