Els Encants de Barcelona

Torna

Situat a la plaça de les Glòries des de l’any 1929, el mercat de puces dels Encants conserva l’essència de la Barcelona més popular i autèntica. El nou edifici que l’inclou des del 2013, amb una impressionant coberta que forma jocs de miralls, fa encara més atractiva la visita a un espai replet d’objectes antics, roba, mobles i tot el que es pugui imaginar.

Un mercat emblemàtic

El mercat d’antiguitats i articles de segona mà més important i antic de Barcelona és la Fira de Bellcaire, més coneguda com el Mercat dels Encants de Barcelona. Obert cada dia, actualment està situat al sud de la plaça de les Glòries, sota una moderna estructura futurista construïda per millorar les condicions dels comerciants i augmentar la quantitat de públic que pot rebre, i que ofereix un sostre d’acer inoxidable i vidre que es converteix en tot un joc de miralls.

El Mercat dels Encants de Barcelona – Fira de Bellcaire està considerat una de les fires més antigues d’Europa i alguns creuen que el seu origen pot datar del segle XV. El que és segur és que des del 1929 el seu emplaçament ha estat la plaça de les Glòries, on generacions de comerciants i compradors han pogut vendre o adquirir tota mena d’objectes vells, nous, curiosos o convencionals a preus molt assequibles.

Barreja de passat i present

A més de les parades que s’hi estableixen a diari, cada dilluns, dimecres i divendres a les set del matí se celebra la coneguda subhasta d’objectes a la qual assisteixen col·leccionistes d’antiguitats i diversos fetitxistes del vell, i que és única a Catalunya i a Europa. L’actual barreja de vells comerciants, veïns de tota la vida, turistes i gent jove a la recerca de roba vintage, fa dels Encants un lloc interessant on perdre’s una estona pot esdevenir tot un plaer.

Adreça:
Carrer de los Castillejos, 158
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
Titularitat:
Centre públic

Horaris

Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Categoria:
Per fer compresPer fer compres
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Categoria:
Per fer compresPer fer compres

Adreça

  • Carrer de los Castillejos, 158 (Eixample)
  • Avinguda Meridiana, 69 (Eixample)

Telèfon

Tel.:
934132328
Tel.:
934132329
Tel.:
934132328
Tel.:
934132329

Comparteix aquest contingut