Torna

Nascut l’any 2006 fruit de la integració de la Fundació Bosch i Gimpera i la Universitat de Barcelona virtual, l’Institut de Formació Contínua ofereix estudis de postgrau presencials i virtuals per ajudar empreses i professionals a ser més eficients. El centre ofereix sistemes d’aprenentatge innovadors basats en les últimes tecnologies.

Un lloc per aprendre

En un entorn perfecte creat per fer front als nous desafiaments de l’aprenentatge, l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona, també anomenat IL3, està situat a l’antiga fàbrica tèxtil Can Canela i aprofita la superfície de quasi 5.000 metres, que es va renovar l’any 1996.

L’Institut de Formació Contínua, que manté alguns vestigis de la típica arquitectura industrial de principis del segle XX, és un espai totalment renovat i modern que encaixa perfectament amb les altres instal·lacions del 22@, conegut com el pol de la innovació i el coneixement tecnològic a Barcelona.

Enfocats cap al futur

Inaugurat l’any 2006, l’IL3 va néixer de la fusió de dues institucions importants  de llarga experiència en el món de l’educació: la Fundació Bosch i Gimpera, centrada en la formació presencial, i la Universitat de Barcelona, especialitzada en la formació a distància. Actualment, aquest espai és un dels engranatges més importants de Barcelona en formació empresarial i funcional que apropa el coneixement al món laboral per fer-lo més competitiu.

Adreça:
C Ciutat de Granada, 131
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
Titularitat:
Centre públic
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Categoria:
Espais d'estudi i recercaEspais d'estudi i recerca
Adreça
C Ciutat de Granada, 131

Telèfon

Informació:
934039901
Tel.:
934039696
Tel.:
934039697

Comparteix aquest contingut