El Museu d’Arqueologia de Catalunya

None

La seu del museu a Barcelona està situada a l’antic Palau d’Arts Gràfiques, construït a la muntanya de Montjuïc amb motiu de l’Exposició Internacional del 1929. Les col·leccions estan ordenades amb criteris cronològics i geogràfics, i proposen un viatge des dels primers humans fins a l’època medieval, amb informació sobre cultures de la resta de la península Ibèrica i de la Mediterrània.

Un palau a Montjuïc

El 1932, la Generalitat republicana va fundar el nou Museu d’Arqueologia de Catalunya a l’edifici on es troba actualment el  Palau d’Arts Gràfiques, pavelló d’inspiració renaixentista de l’Exposició Internacional del 1929. L’edifici constitueix un espai relaxant i acollidor, on s’ha respectat l’arquitectura de l’antic palau. Està a situat a la  muntanya de Montjuïc, una de les principals zones verdes de Barcelona.

Visites guiades i tallers

El museu conserva les col·leccions d’arqueologia del Museu del Parc de la Ciutadella, el fons lapidari de Santa Àgata i nombrosos fons de diverses procedències. Mostra de manera permanent una selecció de les  millors peces arqueològiques trobades a Catalunya, exposades de manera exquisida per donar a conèixer la història més antiga del país.

Adreça:
Passeig de Santa Madrona, 39*41
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona

Accessible per a persones amb discapacitat física

Titularitat:
Centre públic

Horaris

Comparteix aquest contingut