El camp Narcís Sala

Torna

Els veïns de Sant Andreu estan orgullosos del Narcís Sala, l’estadi municipal on es disputen els partits de la Unió Esportiva Sant Andreu. Inaugurat l’any 1970 i amb una capacitat per a més de sis mil espectadors, al camp hi tenen lloc partits emocionants cada diumenge, però també concerts, mítings i celebracions. Des de l’any 2005 el terreny de joc és de gespa artificial.

El futbol que va venir d’Escòcia

Va ser una colònia de treballadors escocesos, arribada per treballar a la pròspera indústria tèxtil de Sant Andreu, la que va introduir el futbol a Barcelona. L’any 1899 un grup d’aquests treballadors va fundar el

Football Club San Andrés, que amb els anys es va fusionar amb altres entitats del barri i va canviar de nom diverses vegades fins a l’actual Unió Esportiva Sant Andreu. Des de llavors, el club no ha parat de créixer, i l’entitat ja té dos camps (el Narcís Sala i el Camp del Centenari), una escola de futbol amb més de 600 nens i nenes, i 43 equips de futbol base.

Esperit rocker

A més de disputar-s’hi partits des de fa 45 anys, l’estadi Narcís Sala és famós pels concerts històrics que hi han tingut lloc, especialment a les dues últimes dècades del segle XX: hi han tocat artistes de la talla de Mike Oldfield, Roxy Music, The Police, Dire Straits, King Crimson, Scorpions o Deep Purple.

Adreça:
C Santa Coloma, 39
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona
Titularitat:
Centre públic

Seccions d'aquest equipament

Altres

Gestionat per:
Unió Esportiva Sant Andreu.
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Categoria:
Per fer esportsPer fer esports
Adreça
C Santa Coloma, 39

Telèfon

Tel.:
933112954 Unió Esportiva Sant Andreu

Comparteix aquest contingut