Vista d'una platja amb palmeres i un grup de persones que juga a vòlei

Temporada de bany

Informa’t del calendari de la temporada de bany a les platges barcelonines i els serveis que hi trobaràs durant els mesos de més afluència.   

Platges sense fum

Barcelona afavoreix la disponibilitat d’espais de lleure lliures de fum, per protegir el medi ambient, per preservar la convivència i per promoure la protecció de la salut, amb la prohibició de fumar a totes les platges de Barcelona, excepte a les guinguetes i el passeig.

Una família que està asseguda a la platja saluda un avió

Barcelona platja a platja

Coneix les diferents platges de Barcelona, la seva ubicació, els equipaments i serveis disponibles, i tota la informació que necessites per triar la platja més adequada per a cada ocasió.

Persones practicant yoga

Esport a les platges

L’Ajuntament de Barcelona aposta pel foment d’activitats esportives a les platges, dins de les mesures previstes en el projecte Pavelló Blau, sempre de manera respectuosa amb el medi ambient i compatible amb la resta d’usos presents. Per aquest motiu, entra en vigor un decret que regula les diferents activitats esportives amb la finalitat de garantir la bona convivència entre usuaris i usuàries, tant a la sorra com a l’aigua.

Cadira adaptada per al bany a les platges

Accessibilitat

Les platges de Barcelona estan dissenyades per facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. A més, hi ha platges que també ofereixen un servei de suport al bany. Informa-te’n.

Centre de la Platja

Informa’t de les activitats i els serveis gratuïts que t’ofereix el Centre de la Platja, un espai d’informació sobre el litoral de Barcelona.

Àrea d'accés per a ciutadans amb gossos

Àrea per a ciutadans amb gossos

Consulta tota la informació sobre l’àrea per a ciutadans i ciutadanes amb gossos que s’instal•la durant la temporada alta a la platja de Llevant de Barcelona.

Platges sense residus

A les platges, evita els envasos d’un sol ús i utilitza sempre les papereres. Suma’t al Residu Zero i fes ús del got retornable que serveixen a les guinguetes.

Platges com a espai natural

Sabies que davant de les platges de Barcelona hi ha submergit un parc d’esculls artificial? Descobreix com són els fons marins del litoral barceloní i quins organismes hi viuen.

Platges de Barcelona antigues

Història de les platges

Coneix de quina manera ha influït el mar en el desenvolupament de Barcelona: com a porta d’entrada de noves cultures, com a eix comercial i com a espai col·lectiu d’oci i cultura a partir del segle XIX.

Punt de vigilància a la platja

Banya’t de manera segura

Consulta els consells i les bones pràctiques per gaudir de les platges i el bany amb seguretat: serveis de vigilància, punts d’atenció sanitària, espais d’oci i molt més.