Everyone’s invited!

Portraits of the sustainable food ecosystem in the transformation of Barcelona

Jordi Bes Lozano (text) Lucía Herrero (fotografia) Martin Greedy (traducció)

La trentena d’històries que coneixerem en aquest llibre, dirigit per Álvaro Porro, Amaranta Herrero i Montse Peiron, són una mostra dels múltiples projectes que ens posen més a prop, a Barcelona, l’alimentació sostenible. Bona per a les persones, els territoris i el planeta. El sistema alimentari global és un dels principals factors de risc per a la salut i té entre una quarta part i un terç de la responsabilitat en l’emergència climàtica. Barcelona és una de les dues-centes ciutats del món que es reconeixen com a subjectes implicats en la situació, en tant que principals receptores del sistema alimentari, i que s’han compromès a explotar el seu potencial per avançar amb pas ferm cap a sistemes alimentaris sostenibles, saludables, pròspers i igualitaris. Una de les seves línies d’acció és visibilitzar i donar suport a la ciutadania que ja està en marxa cap a la transformació.

  • Idioma de la publicació:

    Anglès

  • Preu:

    12.00 €

  • Any:

    2021

  • Pàgines:

    208

  • Edició:

    1

  • Coberta:

    Rústica

  • Format:

    16 x 24 cm

  • ISBN Ajuntament:

    978-84-9156-347-1

  • També disponible en:

Alimentació Sostenibilitat Economia social Ecologia Participació ciutadana Societat Ciutat

Punts de venda:

Distribuïdor editorial:

Comparteix aquest contingut